Izobraževanja za društva in podjetja

BREZPLAČNI PROGRAMi ZA DRUŠTVA IN PODJETJA

Ključ do uspeha so usposobljeni sodelavci.

Ali veste, kako povečati produktivnost in dodano vrednost vaših sodelavcev ter posledično povečati vaš poslovni uspeh?Ključ je v izobraževanju vašega kolektiva in izboljšanju njihovih digitalnih veščin.

Ta BREZPLAČNI program je posebej zasnovan za podjetnike, ki želijo svoje ekipe popeljati skozi digitalno preobrazbo, izboljšati digitalno pismenost in tako pospešiti rast in učinkovitost podjetja.

Cena: BREZPLAČNO

Kje: V vašem podjetju ali v ZOP Informacijski inženiring d.o.o., Ljubljana

Kdaj: BREZPLAČNA izobraževanja so na voljo samo v obdobju do 31.12.2023. Prijavite se čim prej. Zadnji rok za prijavo je 30.11.2023.

Ne zamudite priložnosti, da vaše podjetje postavite v ospredje digitalne revolucije in in korak pred vašo konkurenco z udeležbo na BREZPLAČNEM izobraževanju!

BREZPLAČNI program za podjetja je vaš ključ do konkurenčne prednosti

Pridružite se BREZPLAČNEMU izobraževanju in

IZBOLJŠAJTE DIGITALNO PISMENOST SVOJE EKIPE, ZMANJŠAJTE OPERATIVNE STROŠKE IN POVEČAJTE PRODAJO.


Kaj boste pridobili vi kot delodajalec in vaši zaposleni?

 • Izkoristite umetno inteligenco: Pričnite z uporabo umetne inteligence, ki lahko odgovori na mnoga vaša vprašanja (ChatGPT) in skrajša ter poenostavi vaše delovne procese.

 • Pametne naprave: Pametne naprave (računalniki, telefoni, tablice, …) nam omogočajo številne funkcionalnosti. Uporabite vse za dvig uspešnosti vašega podjetja.

 • Uporaba interneta: Uporaba spletnih brskalnikov se zdi na prvi pogled enostavna. Z naprednim znanjem le-teh pa se vam odprejo vrata v nov poslovni svet.

 • Prepoznajte goljufijo: Na spletu na vas in vaše podjetje prežijo goljufi. Naučite zaposlene, da bodo znali prepoznati katere vsebine so verodostojne, goljufivim vabilom in informacijam pa se bodo znali izogniti in s tem zaščitili tudi varnost vašega podjetja.

 • Vedno povezani: Odkrili boste različne načine spletnega komuniciranja, ki vam lahko prihranijo ure in ure nepotrebnih sestankov ali predolgih e-mail korespondenc (elektronska pošta, WhatsApp, Zoom, Google Meet, ...)

 • Konkurenčna prednost: Vaši zaposleni bodo z digitalnimi veščinami korak pred konkurenco, kar povečuje vaše tržne priložnosti.

 • Uporaba orodij in portalov: Spoznajte in pričnite uporabljati vsa orodja, ki bodo vašim zaposlenim prihranila čas, vam pa povečala učinkovitost kolektiva (Google Preglednice, Google Dokumenti, eUprava, Ajpes, eDavki, Bizi, ….).

 • Prevajalska orodja: Z njimi nikoli več ne boste v zadregi, tudi če ne znate dobro tujih jezikov.

 • Zmanjševanje operativnih stroškov: Digitalna orodja lahko pomagajo avtomatizirati rutinske procese, kar zmanjša vaše operativne stroške.

  Vi kot delodajalec boste pridobili dinamično in digitalno veščo ekipo, dvignili njihovo dodano vrednost in produktivnost, pridobili pomembno prednost pred vašo konkurenco in si zagotovili poslovno uspešnost in rast vašega podjetja.

 • Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v okviru odziva Unije na pandemijo Covid-19.
  *Pogoj za udeležbo na brezplačnem izobraževanju je opravljanje spletnega preizkusa digitalnih veščin Europass. Spletni preizkus je potrebno opraviti pred in po izobraževanju https://europa.eu/europass/sl/orodja-europass/test-your-digital-skills

  Digitalna pismenost je veliko več kot zgolj poznavanje uporabe računalnika ali telefona, danes je to osnovna veščina, kot so branje, pisanje ali računanje.

  Uporaba e-pošte in različnih aplikacij, naročanje k zdravniku, pridobivanje dokumentov na e-Upravi, nakupi v spletnih trgovinah, uporabe e-banke, prepoznavanje verodostojnih informacij na spletu, zaščita pred goljufi in krajo identitete, varna gesla, katera si celo zapomnimo … vse to je del digitalne pismenosti, ki jo je treba nenehno nadgrajevati.

  Ne zamudite te odlične priložnosti za povečanje digitalnih spretnosti vašega kolektiva.

  spretni-kontaktni-obrazec-tecaji

  Potrebujete pomoč glede izbora izobraževanj?

  Bi želeli, da izobraževanje izvedemo v vašem podjetju ali društvu?


  Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli pravo izobraževanje za vas.

  Naše poslanstvo

  Z našim strokovnim znanjem
  pomagamo pri doseganju vaših ciljev.

  Poletite z nami do znanja.

  Imate za nas kakšno vprašanje?

  Izpolnite obrazec in v kratkem vam bomo odgovorili.

  Strokovno usposobljeni predavatelji

  Naši predavatelji so izkušeni strokovnjaki, pripravljeni deliti bogato znanje na svojih področjih.

  Raznoliki tečaji

  Praktično zasnovani tečaji zajemajo različna področja vsakodnevnega življenja in vas tako opremijo z uporabnim znanjem.

  Interaktivno učenje

  Uporaba tehnologij, iger, simulacij, skupinsko delo in razprave ... za boljše razumevanje in hitrejši napredek.

  Kakovost

  Kakovostni izobraževalni programi, prilagojeni potrebam udeležencev.

  Družbena odgovornost

  Z brezplačnimi izobraževanji in prevodi sodelujemo in prispevamo v skupno dobro.