Izobraževanja

DIGITALNE FINANCE Napredni program: 14.3.2024

Brezplačno!

Ste že mojster osnov upravljanja financ in iščete pot, kako še bolj izboljšati svoje finančno stanje? Potem je ta izobraževalni program prava izbira za vas! Pridružite se nam na izobraževanju Digitalne finance – Napredni program (Skrivnosti izboljšanja svojega finančnega stanja s preglednicami – Napredni program), ki razkriva naprednejše metode, s katerimi boste lahko povečali vaše znanje in dosegli še večjo finančno stabilnost.

Komu je izobraževanje namenjeno: prebivalcem Slovenije z vsaj osnovnimi digitalnimi kompetencami.

Cena: BREZPLAČNO
Trajanje: 10 šolskih ur
Velikost skupine: 10-15 oseb
Zbiranje prijav do zapolnitve mest

Kategorije:
Lokacija

Izobraževanja potekajo v živo ali na daljavo

Izobraževanje v živo

PROGRAM

TERMIN

PRIJAVA

DIGITALNE FINANCE –  v živo
Ljubljana*

Četrtek, 14. 3. 2024, od 8:00 do 16:00

*ZOP CR, Dunajska 101, 1000 Ljubljana

Izobraževanje na daljavo

PROGRAM

TERMIN

PRIJAVA

DIGITALNE FINANCE –  napredni program – online izobraževanje

Sobota, 16. 3. 2024, od 8:00 do 16:00

Ta program je namenjen vsem, ki želijo pridobiti napredne digitalne kompetence, varno uporabljati internet za izboljšanje svojega finančnega znanja in s pomočjo spletnih preglednic ali enakovrednega orodja, kot so Microsoft Excel, LibreOffice Calc ipd, doseči boljšo finančno uspešnost. Spoznali boste uporabne portale z informacijami o financah, naučili se boste prepoznati spletne goljufe in nevarnosti, ki pretijo na vas na spletu. Več boste izvedeli o e-bančništvu, o načinih komuniciranja z banko in o tudi tem, kako banka z vami NE komunicira. Ne glede na vaše trenutno znanje, boste po koncu izobraževanja odšli z bogatim naborom znanja in samozavestjo za boljše upravljanje svojih financ. Pridružite se nam in začnite graditi trdne temelje za boljšo finančno prihodnost!

Vsebina bo predstavljena na praktičnih primerih, v katerih boste aktivno udeleženi. Nekatere predstavljene vsebine boste lahko preizkusili v praksi na svojem računalniku, telefonu ali tablici.

Kaj boste pridobili?

Če ste pripravljeni stopiti korak naprej in resno vzeti svoje finance, vas vabimo, da se nam pridružite na izobraževanju Digitalne finance – Napredni program (Skrivnosti izboljšanja svojega finančnega stanja s preglednicami – Napredni program). Skupaj bomo odkrivali skrivnosti finančnega uspeha in gradili boljšo finančno prihodnost.

Pridružite se nam in postanite digitalno spretni gospodar svojih financ ter začnite svojo pot k finančni neodvisnosti. Prijavite se na izobraževanje Digitalne finance – Napredni program (Skrivnosti izboljšanja svojega finančnega stanja s spletnimi preglednicami) še danes.

Pridružite se nam in postanite digitalno še spretnejši. Povabite prijatelje in znance. V dobri družbi je vse lažje.

Udeležba na izobraževanju je BREZPLAČNA za vse prebivalce Slovenije.

Združite moči za najboljšo naložbo – naložbo v svojo prihodnost!

 

Prijavite se zdaj in povabite svoje prijatelje ter družino!
Pohitite, mesta na izobraževanjih se hitro polnijo.