Izobraževanja

Prijavi se

DIGITALNE FINANCE Osnovni program: 22., 23.2. 2024

Brezplačno!

Skrivnosti izboljšanja svojega finančnega stanja s spletnimi preglednicami.

Ali želite privarčevati, pa vsak konec meseca ugotovite, da je ves denar izginil? Ali si želite boljše obvladovati svoje finance, povečati prihranke in doseči svoje finančne cilje? Potem je ta delavnica prava izbira za vas! Pridružite se nam na osnovnem programu izobraževanja “Skrivnosti izboljšanja svojega finančnega stanja s preglednicami”, kjer  boste pridobili praktično znanje in spretnosti, ki vam bodo pomagale narediti pomembne korake k finančni stabilnosti.

Komu je izobraževanje namenjeno: prebivalcem Slovenije brez ali z malo digitalnimi kompetencami.

Cena: BREZPLAČNO
Trajanje: 10 šolskih ur
Velikost skupine: 10-15 oseb
Zbiranje prijav do zapolnitve mest

Ni na zalogi

Sku:
2023dgO1
Kategoriji:
Lokacija

Izobraževanja potekajo v živo ali na daljavo

Izobraževanje v živo

PROGRAM

TERMIN

PRIJAVA

DIGITALNE FINANCE –  v živo
Ljubljana*

Četrtek, 22. 2. 2024, od 16.15 do 20.00 in

Petek, 23. 2. 2024, od 16.15 do 20.00.

*ZOP CR, Dunajska 101, 1000 Ljubljana

Izobraževanje na daljavo

PROGRAM

TERMIN

PRIJAVA

DIGITALNE FINANCE –  online

Sobota, 24. 2. 2024, od 9.00 do 16.00.

Program je namenjen vsem, ki želijo pridobiti osnovne digitalne kompetence, varno uporabljati internet za izboljšanje svojega finančnega znanja in s pomočjo spletnih preglednic ali enakovrednega orodja, kot so Microsoft Excel, LibreOffice Calc ipd, doseči boljšo finančno uspešnost. Spoznali boste uporabne portale z informacijami o financah, naučili se boste prepoznati spletne goljufe in nevarnosti, ki pretijo na vas na spletu. Več boste izvedeli o e-bančništvu, o načinih komuniciranja z banko in o tudi tem, kako banka z vami NE komunicira. Ne glede na vaše trenutno znanje, boste po koncu izobraževanja odšli z bogatim naborom znanja in samozavestjo za boljše upravljanje svojih financ. Pridružite se nam in začnite graditi trdne temelje za boljšo finančno prihodnost!

Vsebina bo predstavljena na praktičnih primerih, v katerih boste aktivno udeleženi. Nekatere predstavljene vsebine boste lahko preizkusili v praksi na svojem računalniku, telefonu ali tablici.

Kaj boste pridobili?

Po koncu delavnice boste imeli konkretna orodja in strategije, s katerimi boste lahko takoj začeli izboljševati svoje finančno stanje. Ne boste le pridobili znanja, ampak tudi veščine, ki vam bodo omogočile, da svoje finance bolje razumete in bolje upravljate.

Pridružite se nam in odkrijte skrivnosti, ki jih potrebujete, da izboljšate svoje finančno stanje in dosežete svoje finančne cilje. Ne dovolite, da vam denar uide iz rok – prevzemite nadzor zdaj!

Pridružite se nam in postanite digitalno spretni gospodar financ!  Povabite
prijatelje in znance. V dobri družbi je vse lažje.

Udeležba na izobraževanju je BREZPLAČNA  za vse prebivalce Slovenije. 

Združite moči za najboljšo naložbo – naložbo v svoje znanje za zdravje in prihodnost! 

Prijavite se zdaj in povabite svoje prijatelje ter družino!
Pohitite, mesta na izobraževanjih se hitro polnijo.