O nas

O nas

Spoznajte podjetje ZOP CR d.o.o.

Podjetje z dolgo tradicijo

Podjetje ZOP je leta 1978 ustanovila skupina zanesenjakov, ki so vzpostavili računalniški center. V svoji primarni obliki je bilo to podjetje za slovensko javno upravo. Kmalu pa je začelo razvijati izdelke tudi za druga slovenska podjetja. Kratica ZOP pomeni Zavod za organizacijo poslovanja. Podjetje ZOP je raslo in razvilo se je več skupin tega krovnega podjetja. Center za računalništvo je bil eden od njih. Od tu dodatek kratice CR.

Od leta 1995 je glavna dejavnost podjetja informacijski inženiring, prevajanje in organizacija tečajev in izobraževanj. Svoja prva izobraževanja smo ponudili ob pojavu digitalnih fotoaparatov. Uporabnikom smo želeli pomagati pri uporabi te nove tehnologije in jim obenem dati znanje s področja fotografije.

Od leta 2010 smo svojo ponudbo izobraževanj razširili še z drugimi tečaji in izobraževanji. Predstavili smo Linux, ki še danes velja za enega od najstabilnejših brezplačnih operacijskih sistemov, ki je temelj tudi za vsem znan operacijski sistem Android. S svojimi izkušnjami s področja lokalizacije smo želeli pomagati tudi drugim prevajalcem in smo zato v ponudbo dodali še tečaj lokalizacije.

V podjetju ZOP CR želimo s svojimi izkušnjami še naprej pomagati ljudem in podjetjem na njihovi poti do novih znanj s področja sodobnih tehnologij, s katerimi bodo lažje dosegali svoje cilje.

motivation-blog-03

Uporabna izobraževanja za življenjska znanja.

Učenje za življenje

Pridobite znanja za različna življenjska področja.

Osebni razvoj

Razvijte spretnosti in kompetence za življenjske izzive.

Odzivnost predavateljev

Ko potrebujete pomoč, se posvetujte z našimi strokovnimi sodelavci.

Obsežna gradiva v digitalni obliki

Nadgrajujte svoje znanje v udobju domačega kavča.

Kako delamo

Naša vizija

Vzpostaviti izobraževalni center s široko paleto izobraževanj in delavnic za različna življenjska področja. 

Naše poslanstvo

Z našim strokovnim znanjem pomagamo pri doseganju vaših ciljev.

Naše vrednote

Kakovost

Stremimo k najvišjim standardom kakovosti pri vsem, kar počnemo. Naša zaveza kakovosti nas vodi k ustvarjanju izdelkov in storitev, ki presegajo pričakovanja naših strank. Smo nosilci certifikatov standarda ISO.

Zaupanje

Verjamemo v pomen osebnega stika in odnosov. Vsak naš odnos se gradi na zaupanju, medsebojnem razumevanju in spoštovanju, saj se zavedamo, da so odnosi temelj našega uspeha.

Prilagodljivost

Smo prilagodljivi in odzivni na spremembe. Naša prilagodljivost nam omogoča, da se prilagajamo potrebam strank in hitro rešujemo izzive.

Poštenost

Delujemo z najvišjimi standardi poštenosti in etike. Naše poslovne odločitve temeljijo na integriteti in poštenosti, saj verjamemo, da je pošten odnos ključnega pomena.

Družbena in okoljska odgovornost

Zavezani smo k družbeni odgovornosti in trajnostnemu delovanju. Skozi naše dejavnosti si prizadevamo za pozitiven vpliv na okolje in skupnosti, v katerih delujemo.